Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

World Castles Weekend 2018

       Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες το Σαββατοκυριακο 16 και 17 Ιουνίου 2018 ήταν η παγκόσμια ραδιοερασιτεχνικη δραστηριοτητα World Castles Weekend 2018.
        Εμείς τα μέλη του ΣΥ.ΡΑ.Λ για ακόμα μια χρονιά επί 24 ώρες εκπεμψαμε από την περιοχή του Κάστρου Μυτιλήνης με το διακριτικό του συλλόγου μας SZ8LES και τον κωδικό κάστρου SV-00042 με σκοπό να προβάλλουμε μέσω των HF την πόλη μας και να ¨στείλουμε¨ την QSL κάρτα με το κάστρο της Μυτιλήνης σε όσους το δυνατόν περισσοτερους ραδιοερασιτεχνικους σταθμούς και στις χώρες τους.
           Το πετύχαμε..Μια ακόμη φορά τα cluster DX ¨μιλούσαν¨για το Κάστρο της Μυτιλήνης, την Λέσβο και το ΙΟΤΑ EU-049..Από το μεσημέρι του Σαββάτου έως και το μεσημέρι της Κυριακής με την βοήθεια της διάδοσης συνομιλήσαμε με δεκάδες Ελληνες Ραδιοερασιτεχνες που επιβράβευαν με την επαφή τους την δραστηριοτητα μας και με εκατοντάδες ραδιοερασιτεχνες από όλο τον κόσμο, με πιο μακρινές επαφές την Ινδία,την Αυστραλία, και την Αμερική. 
   Φέτος χειριστές ηταν οι Χαράλαμπος SV8JNQ, Παναγιώτης SV8JNT, Πρόδρομος SV8AJN, Πελαγία SY8CBU, Θεόφιλος SY8CKO, Γρηγόριος SY8CKP, Νικόλαος SV8JNM και ο Ελβετός Ραδιοερασιτεχνης Erich SV8/HB9FIH.
 Ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία στον χώρο τους τον Πρόεδρο Έφεδρο Καταδρομέα Γρηγόριο Γεραγωτελλη και τα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων Λέσβου. εδω SV8AJN (Πρόεδρος ΣΥ.ΡΑ.Λ)