Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Ο ΣΥ.ΡΑ.Λ στο 1ο AEGEAN 6m CONTEST

Αγαπητοί φίλοι και αγαπητές φίλες φέτος το 2018 διοργανώθηκε για 1η φορά ο Ελληνικός ραδιοερασιτεχνικος διαγωνισμός AEGEAN 6M CONTEST. Εμείς τα μέλη του ΣΥΡΑΛ όπως κάνουμε παντα έτσι και τώρα υποστηρίξαμε με την συμμετοχή μας την προσπάθεια των διοργανωτών και τον διαγωνισμό.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν ελάχιστοι Ελληνικοί σύλλογοι και μεμονωμένοι ραδιοερασιτέχνες , που με την βοήθεια της διάδοσης των ραδιοκυμάτων αντάλλαζαν αναφορές λήψης έως εκεί όπου έφθανε το σήμα εκπομπής τους και πρόβαλλαν την Ελλάδα μέσω του ραδιοερασιτεχνισμού σε όλο τον πλανήτη. Εμείς με το διακριτικό κλήσεως του συλλόγου μας SZ8LES κατορθώσαμε να ανταλλάξουμε δεκάδες αναφορές λήψης στους 50ΜΗΖ με πάρα πολλές κυρίως ευρωπαϊκές χώρες όμως όπως κάνουμε πάντα σε όλους τους ραδιοερασιτεχνικους διαγωνισμούς οι πρώτες επαφές ήταν με τους συναδέλφους μας από το διπλανό μας νησί την Χίο.

Ως Λέσβιοι διαγωνιζόμενοι ραδιοερασιτέχνες μας ενδιέφερε η συλλογή πόντων για την τελική βαθμολογία, αλλά περισσότερο με την συμμετοχή μας θέλαμε να υποστηρίξουμε τον διαγωνισμό και μέσω αυτού να προβάλουμε σε όλο τον κόσμο(όπου έφτανε το σήμα) το νησί μας την Λέσβο.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

73! εδω sv8ajn