Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Νήσου Λέσβου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του.
Για οποιαδήποτε απορία η βοήθεια χρειάζεστε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μάζι μας στο email syra.lesvou@gmail.com.

Διάδοση

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

TRIATHLON DX Contest 2014

    Μια ξεχωριστή και η σημερινή μέρα για τους ραδιοερασιτέχνες αφού και για εμάς¨έτρεξε¨ο Ελληνικός διαγωνισμός "TRIATHLON DX Contest 2014".
          Ο ΣΥ.ΡΑ.Λ έλαβε μέρος με το διακριτικό κλήσεως SZ8LES στην κατηγορία SOABSSB (Ένας χειριστής (sv8ajn)- Όλες οι μπάντες - μόνο SSB) 
    Η εκπομπή έγινε στα 40,20,15 και 10 m απο το γραφείο του συλλόγου με ισχύ έως 100 βατ και την ιδιοκατασκευή (των μελών) διπολική κεραία HF απο τις 10.00πμ εως 18.00 μμ.
    Συνομιλήσαμε με σταθμούς από σχεδόν ολες τις ευρωπαικές χώρες, τη Ρωσία αλλά η μεγαλή έκπληξη για εμάς ηταν οι συνομιλίες στους 28ΜΗΖ με σταθμούς από τις ΗΠΑ. 
    Με την ευκαιρία ο Νίκος SV8INM και Παναγιώτης SY8AEK όταν έκανε διάλειμμα ο χειριστής του SZ8LES έδιναν βαθμούς σε σταθμούς. Αξίζει να ξεχωρίσουμε την ευχάριστη έκπληξη που ακούσαμε πολλούς συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες αλλων ευρωπαικών χωρών και των ΗΠΑ να μας δίνουν κοντρόλ και αριθμό επαφής στην Ελληνική γλώσσα.Τι μοναδική εμπειρία να ακούς τον ξένο συνάδελφο να σου λεει στη γλώσσα σου ¨ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ¨..Και του χρόνου αγαπητοί φίλοι συνάδελφοι ραδιοερασιτέχνες ....


Ακολουθεί φωτογραφικό υλικο και βίντεο:

Κεντρικό δελτίο Ειδήσεων Τηλεόραση Μυτιλήνης TRIATHLON CONTEST 2014


¨Δυο λογια¨απο το 44:20 εως 47:44 για τον διαγωνισμο "TRIATHLON DX Contest 2014" στο κεντρικο δελτιο ειδησεων της Τηλεορασης Μυτιληνης.73 απο τη Λεσβο.