Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

8/1/2017 κοπή Βασιλόπιτας ΣΥ.ΡΑ.Λ

Μαζι με εκατομμύρια αλλους φιλους σε ολο τον πλανητη κανουμε ενα ομορφο χομπι τον ραδιοερασιτεχνισμο, την ενασχοληση στον ελευθερο χρονο με τα ηλεκτρονικα και τις ραδιοεπικοινωνιες.
Αρκει καποιος να δει τις δραστηριοτητες του 2016 εδω στην Λεσβο για να αντιληφθει οτι για εμας τα μελη του ΣΥ.ΡΑ.Λ το 2016 ηταν μια παρα πολυ καλη χρονια.http://syralesvou.blogspot.gr/ .
Για την βασιλοπιτα μεριμνησε ο Αντιπροεδρος Δημητριος SY8AKK και τα ημερολογια του 2017 για τα μελη και τους φιλους ετοιμασε ο Κωνσταντινος SV8LQT.  
Γνωριζουμε απο επικοινωνιες οχι ομως απο φωτογραφιες γι΄αυτο και εχουμε λιγες.Τις παρακατω φωτογραφιες εβγαλε ο Ιωαννης SY8BIB.
Στις 8/1/2017 κοψαμε την βασιλοπιτα και καναμε την μικρη γιορτη μας.Ο Τυχερος που ετυχε το φλουρι της βασιλοπιτας ηταν ο νεος συναδελφος ραδιοερασιτεχνης Κωνσταντινος SY8..(πετυχε στις εξετασεις του Δεκ 2016) ενω το δωρο παρευρισκομενων (λογω παγετου ηταν δυσκολες οι μετακινησεις στο νησι) επειτα απο τυχαια επιλογη του Θεοφιλου (νεου φιλου του ραδιοερασιτεχνισμου) μεταξυ των 17 κερδισε ο Παναγιωτης SV8JNL..Για τους μικρους μας φιλους που εχετε δει σε δραστηριοτητες του 2016 τα δωρα εσταλησαν με καθε τροπο και μεσο. Και του χρονου.