Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Νήσου Λέσβου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του.
Για οποιαδήποτε απορία η βοήθεια χρειάζεστε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μάζι μας στο email syra.lesvou@gmail.com.

Διάδοση

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Ο ΣΥ.ΡΑ.Λ στην ημερίδα για την πρόληψη και μείωση του κινδύνου και των καταστροφών από δασικές πυρκαγιές

Αγαπητοί φίλοι και φίλες του ραδιοερασιτεχνισμού στις 27/5/2016 στην Μυτιλήνη,στο συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου Ν.Λεσβου πραγματοποιήθηκε ημερίδα με συντονιστή του προγράμματος τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λέσβου Ευστράτιο Κύτελη.
Την ημερίδα που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης και της Πολιτικής Προστασίας παρακολούθησαν πολλοί Εθελοντές μεταξύ των οποίων και μέλη του Συλλόγου μας. Παρευρέθηκαν ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Νίκος Θεοδωρίδης, ο Υπαρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος Αθανάσιος Σερεντέλος, ο Αντιπεριφεριάρχης Π.Ε. Λέσβου Ευστράτιος Κύτελης, ο περιφερειακός Διοικητής Π.Υ. Β. Αιγαίου Μάριος Αποστολίδης, ο Αντιδήμαρχος Λέσβου Νικόλαος Καρασάββας, ο Διοικητής Π.Υ. Μυτιλήνης Νικόλαος Μπαμπάκος καθώς και εκπρόσωποι της Στρατιωτικής Διοίκησης και της Ελληνικής Αστυνομίας.
Εισηγήσεις έγιναν από τον καθηγητή του πανεπιστημίου Αιγαίου Κων/νο Καλαμποκίδη, τον δρ. Peter Μoor, σύμβουλο δασικών πυρκαγιών FAO-OHE, την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο Αγγελική Σαραντινού, τον διευθυντή δασών Λέσβου Φώτη Κράλη, τον προϊστάμενο διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Β.Αιγαίου Χ. Καλλία, τον κ. Κυπριωτέλη π. αξιωματικό του Π.Σ. και τον Δ. Μαλλιαρό, εκπρόσωπο των εθελοντών πυροσβεστών.Συμπερασματικα, οσο περισσότερο γνωρίζουμε τον κίνδυνο τοσο καλύτερα θα μπορέσουμε να τον αντιμετωπίσουμε..73 από τη Λέσβο. εδώ sv8ajn (Πρόεδρος ΣΥ.ΡΑ.Λ)