Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΣΥ.ΡΑ.Λ στο TRIATHLON CONTEST 2016

Ξεχωριστή η σημερινή μέρα για τους ραδιοερασιτέχνες μελη του συλλογου μας αφού  για εμάς ¨έτρεξε¨ ο Ελληνικός διαγωνισμός "TRIATHLON DX Contest 2016".

          Ο ΣΥ.ΡΑ.Λ έλαβε μέρος με το διακριτικό κλήσεως SZ8LES (το διακριτικο κλησεως του συλλογου) στην κατηγορία SOABSSB- Όλες οι μπάντες - μόνο SSB)
    Η εκπομπή έγινε στα 40,20,και 15 m απο το γραφείο του συλλόγου με ισχύ έως 100 βατ και χρησιμοποιηθηκε η νεα  διπολική κεραία HF που εγκαταστησαμε προχθες .
    Πραγματοποιησαμε επιβεβαιωμενες ογδοντα (80) επαφες. Συνομιλήσαμε με σταθμούς από σχεδόν ολες τις ευρωπαικές σκανδιναβικες, βαλκανικες χωρες τη Ρωσσία αλλά η μεγαλή έκπληξη για εμάς ηταν η συνομιλια στους 14ΜΗΖ με Ιαπωνια ενω διαπιστωσαμε μια ακομη φορα την αγαπη που εχουν προς την Ελλαδα πολλοι ξενοι ραδιοερασιτεχνες που μιλανε την Ελληνικη γλωσσα.Ακουσαμε πολλες ελληνικες φωνες ξεχωριζουμε ομως τις Ελληνικες φωνες με προφορα βαθια Ελληνικη απο το Ekaterinburg της Ανατολικης Ρωσσιας, απο την Ολλανδια,,τον Μαριο απο την Ελβετια,τον Γιωργο απο τη Γερμανια
   Σημερα ειχαμε διπλα μας νεους χειριστες ραδιοερασιτεχνες και νεες χειριστριες που για πρωτη φορα πατησαν το πρες στα βραχεα και ακουσθηκε η φωνη τους σε ολο τον κοσμο εκει που εφθασε η εκπομπη μας αλλα σε αυτο βοηθησε και η ανταποκριση των εικοσι επτα Ελληνων Ραδιοερασιτεχνων στα 40 Μετρα μεταξυ των οποιων και της Κικης (SV1BRL) με αποτελεσμα να ¨κερδιζουν τον αερα του μικροφωνου¨.. ...
    .Και του χρόνου ....



               
SV8AJN
                                     
                               SY8BG
                          SV8JNL - SV8AJN



 

                                                         Ειρήνη (Εκπαιδευόμενη)
                                                               SY8BGG - SY8AKK
                                                                           SY8AKK
                                                                   Ειρήνη - SV8AJN
                               SV8BNM