Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Μαραθώνιος Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας με την ονομασία “MTB Marathon Amali”.

Μαζι στον Μαραθώνιο Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας Αγίας Μαρίνας Αμαλής ο Ποδηλατικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Νήσου Λέσβου (ΣΥ.ΡΑ.Λ)



Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Λέσβου Μαραθώνιος Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας με την ονομασία “MTB Marathon Amali”.


Ο αγώνας ήταν μια συνδιοργάνωση του ΝΠΔΔ Πολιτισμού Αθλητισμού και Τουρισμού Δήμου Λέσβου, της Κοινότητας Αγίας Μαρίνας και του Lesvos Ride.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου και ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Νήσου Λέσβου από κοινού στήριξαν την προσπάθεια αυτή και με εθελοντική εργασία συντέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Μέλη του ποδηλατικού συλλόγου βοήθησαν στην χάραξη, τον  καθαρισμό καθώς και στην σηματοδότηση της διαδρομής ενώ τα μέλη του συλλόγου ραδιοερασιτεχνών ανέλαβαν τον καθοριστικό ρολό του ελέγχου της διαδρομής κατά την διάρκεια του αγώνα, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια όλων των αναβατών αλλά και την άμεση επικοινωνία όλων των απομακρυσμένων σημείων ελέγχου με την γραμματεία. Με τον τρόπο αυτό ανά πάσα στιγμή η γραμματεία, ο αλυτάρχης και οι διοργανωτές είχαν εικόνα του σημείου που βρίσκονται οι αθλητές και μπορούσαν να επέμβουν άμεσα.

Σε έναν αγώνα που κάλυψε 40χλμ διαδρομής, διήρκησε 4,5 ώρες και που περιελάμβανε άσφαλτο, χωματόδρομους και μονοπάτια με την άψογη συνεργασία όλων των φορέων αλλά και την πολύ καλή οργάνωση από την εταιρία Lesvos Ride o MTB Marathon Amali ήταν μια δοκιμασία και για τους δυο συλλόγους όπου μέσα από αυτή βγήκε νικητής η συνεργασία ο εθελοντισμός και η όρεξη για δράσεις.

Ευχαριστούμε το Lesvos Ride και όλους τους φορείς που μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν την ευκαιρία να γίνουμε μέρος αυτής της μεγάλης διοργάνωσης του τόπου μας.

                                    Εκ μέρους των συλλόγων:

Λασκαρίδης Ιγνάτιος                                                Μελέτογλου Πρόδρομος
Πρόεδρος Π.Σ.Λ.                                                        Πρόεδρος  ΣΥ.ΡΑ.Λ.